baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою і необхідною. І кожний розуміє: здоров’я суспільства залежить від професійності, порядності і душевної доброти учнів Гіппократа.

Щороку, в третю неділю червня, ми відзначаємо День медичного працівника.

 

Сьогодні, заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Людмила Комаркова привітала з професійним святом медичних працівників села Богуслав та КЗ «Павлоградська  ЦРЛ» ДОР».

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Павлоградського району  відзначено нагородами голови Павлоградської райдержадміністрації та голови Павлоградської районної ради Садового Валерія Івановича (лікар — дерматолог), Прозорова Вячеслава Івановича (лікар — анестезіолог),  Єфграфова Антона Анатолійовича (лікар — хірург), Кравченко Констянтина Олеговича (лікар – ортопед — травматолог), Цимбал Олексія Миколайовича (завідувач відділення анестезіології), Кузьменко Віру Никифорівну (сестра медична).

 

Шановні лікарі, медсестри, санітарки

та ветерани медичної служби району!

 

Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою.
Саме Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Тож велика вам вдячність за Вашу людяність, душевність та співпереживання.

Сьогодні районна влада вважає одним із головних своїх завдань підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення соціального статусу медичного працівника. Ми робимо все для піднесення цієї життєво важливої сфери на якісно новий рівень.

Від усього серця вітаємо Вас з професійним святом і бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner