baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Кажуть, що кожна людина народжуєть­ся із зерням в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Саме тому державна програма «Освіта України XXI століття», «Комплексна програма пошуку, навчання і виховання обдарованих дітей та молоді України» в центр уваги ставлять дитину, яку всебічно розвивають, вбачаючи в цьому мету національного виховання та набуття молодим поколінням соціального досвіду, ус­падкування духовних надбань українського народу, формування розвиненої духовності, фізичної доско­налості, правової, моральної та трудової культури.  Дані програми є основою роботи навчальних закладів  Павлоградського району.

Межиріцький ліцей є одним із небагатьох учбових закладів, де школярами обирається та плідно працює орган учнівського самоврядування (втілюючи безліч цікавих ідей), де шляхом голосування, протягом року, учні  обирають кращих серед своїх однолітків, щоб наприкінці року відзначити їх.

22 травня 2019 року, голова Павлоградської райдержадміністрації Святослав Максимчук та заступник голови райдержадміністрації Людмила Комаркова взяли участь в чудовому заході «Золоті вітрила — 2019». Вже котрий рік поспіль, Учнівська Рада Межиріцького ліцею, в другій декаді травня,  відзначає кращих учнів школи в семи  номінаціях:

  • «Золотий голос» (найкращий, найактивніший співак)
  • «Золотий черевичок» (найкращий танцюрист)
  • «Золотий м’яч» (найкращий спортсмен)
  • «Золоте перо» (найкращий літератор, декламатор)
  • «Золота палітра» (найкращий художник)
  • «Учень року» (переможець олімпіад і конкурсів)
  • «Гордість ліцею»

 

Народна мудрість повчає: «Якщо малень­ка людина в маленькому місті сумлінно робить свою маленьку справу — Всесвіт стає кращим».  Підтвердженням цих слів є конкурс «Золоті вітрила». Адже кожен учень за підтримки батьків та вчителів самостверджується  в своїх здібнос­тях та захопленнях, беручі участь в олімпіадах, різноманітних конкурсах, спортивних змаганнях тощо. І це чудово! Бо школа це не лише знання, це і ігри, і перші розчарування, і перші перемоги…

Дуже важливо, коли вже сьогодні учнівська молодь займає активну соціальну позицію, вміє відстоювати свої принципи і погляди, приймає участь у житті країни, району, громади. Бо саме вони є фундаментом для серйозного, складного життя.

 

Р.S. 26 квітня 2019 року для школярів Межиріцького  ліцею  відбулася знаменна подія – обрано нового Президента Учнівської  Ради у зв’язку з тим, що діючий Президент закінчує школу. За результатами голосування перемогу виборола учениця 9 класу Пономаренко Анастасія. Тож, 22 травня,  перед шкільною громадою було проведено церемонію передачі  повноважень Муштатом Сергієм та складання урочистої присяги Пономаренко Анастасією.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner