baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Шановні медичні працівники району!
Щороку, в третю неділю червня, ми відзначаємо День медичного працівника.

Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою.
Ми пишаємось тим, що в районі працюють такі люди , як акушер-гінеколог Васильєва Г.Л. Відповідальність акушер-гінеколог несе подвійну: за здоров’я жінки і її майбутньої дитини, навіть якщо він ще не зачатий
Всім жінкам, що йде на прийом до гінеколога, хочеться, щоб до них поставилися з увагою, розумінням, і, природно, щоб допомогли!
Найчастіше, гінеколога вам можуть порадити подруги, які мають успішний досвід вирішення тієї чи іншої проблеми. Хороший гінеколог часто не вимагає реклами, він передається з рук у руки, але як визначити, хороший спеціаліст, провідний вас?
Ваш гінеколог повинен вам подобатися, заслужити вашу довіру, бути гідним прикладом.
Але ще гарним помічником є на ФАПі є фельдшер, який повинен володіти найпростішими прийомами реанімації на догоспітальному етапі, Велика роль належить фельдшерам у диспансеризації сільського населення. Основною метою її є здійснення комплексу заходів, спрямованих на формування, збереження і зміцнення здоров’я населення, попередження розвитку захворювань, зниження захворюваності, збільшення активного творчого довголіття. Такими фельдшерами з великої букви є Андросов Т.П. та Дяченко Т.І.
Бажаємо Вам хронічного здоров’я, рецидивуючого щастя, гіпертонічної зарплатні і вагітного гаманця!

Адміністрація Павлоградського районного
центру первинної медико – санітарної допомоги

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner