baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Проведення Днів відкритих дверей на виробництві та Ярмарків вакансій є одними з форм роботи Павлоградського міськрайонного центру зайнятості. Метою таких заходів є інформування безробітних про можливість працевлаштування, умов праці, вимог до претендентів на вакантні місця, професій, які користуються сталим попитом у роботодавця, ознайомлення щодо можливостей кар’єрного зростання, соціальних гарантій, а також надання роботодавцю можливості презентувати свій бізнес.

27 листопада 2018 року з метою прискорення укомплектування штату кваліфікованими робітниками та для мотивації безробітних осіб до працевлаштування, проведено День відкритих дверей на виробництві та Ярмарок вакансій ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Учасниками цих заходів стали 5 відокремлених структурних підрозділів (шахтоуправлінь до складу кожного з яких входить по 2 шахти), 34 безробітних особи та 5 зайнятих осіб, які бажають змінити роботу.

«Павлоградський міськрайонний центр зайнятості вже багато років поспіль успішно співпрацює з ПРАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». Постійний контакт з керівництвом підприємства, проведення сумісних заходів, активна співпраця та індивідуальний підхід до потреб роботодавця у забезпеченні необхідними кадрами дають свої результати» — розпочала захід начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Ціпура.

«На сьогодні ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» має відкриті вакансії за робітничими професіями, такими як гірник підземний, прохідних, гірник очисного забою, електрослюсар підземний та інші професії вугільної галузі. Розмір заробітної плати, соціальний пакет є одними з найкращих. Підготовці фахівців робочих професій приділяється особлива увага. Навчання та підвищення кваліфікації по робочим професіям здійснюється на базі Філії «Учбово-курсовий комбінат» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та навчально-виробничих центрів при підприємствах ДТЕК» — розповіли в ході презентації підприємства представники шахтоуправлінь.

Презентація вакансій проходила цікаво та інформативно. Наприкінці заходу безробітні ставили запитання учасникам, на що отримували вичерпні відповіді. Шукачі роботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і пізнавального заходу, на їх думку захід пройшов насичено та змістовно.

Закінчився захід запрошенням зацікавлених в працевлаштуванні осіб на співбесіду безпосередньо на відокремлені структурні підрозділи ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», щоб кожний з них мав можливість ознайомитись зі своїм майбутнім робочим місцем.

Як резюме проведених заходів 5 шукачів роботи зацікавились наявними вакансіями та вирішуватимуть питання працевлаштування у найближчий час.

 

На знімках: робочі моменти заходу

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner