baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Пам’ятайте, настане час, багато установ ліквідується, а музеї-ніколи.

Музеї існуватимуть вічно, бо вони показуватимуть майбутнім поколінням,

чим було людство  в своїй творчості і чим воно стало

Д.І.Яворницький

18 травня 2013 року музейні працівники всього світу відзначили своє професійне свято. Міжнародний день музеїв з’явився в календарі у 1977 році, а починаючи з 1978 року це свято відзначають щорічно більш ніж у 150 країнах світу.

Збирати, зберігати і примножувати надбання минулого для нащадків, виховувати повагу та любов до безцінної історичної, культурної та духовної спадщини нашого народу – таку місію взяли на себе працівники музеїв.

15 травня 2013 року завідувачі Межиріцького, В’язівоцького, Булахівського та Богуславського народних історико-краєзнавчих музеїв Павлоградського району прийняли участь в семінарі-нараді з нагоди відзначення Міжнародного дня музеїв. Начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій Амірханова Л.О. привітала з професійним святом, подякувала за особистий внесок у розвиток музейної справи, охорони та популяризації історико-культурної спадщини України, професійну майстерність і відданість роботі, та побажала незгасаючого натхнення і енергії до нових звершень, пошуків, цікавих знахідок, а головне — здоровя і достатку.

Цікавим і пізнавальним продовженням святкування Міжнародного дня музеїв була участь завідувачів народних музеїв у науковій конференції «Подих століть і сучасність» на базі Павлоградського історико-краєзнавчого музею – в колі близьких по духу колег і всіх небайдужих до надбань історії та сучасності.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner