baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

У зв’язку із реорганізацією контрольно-ревізійного управління в Дніпропетровській області у Державну фінансову інспекцію в Дніпропетровській області, керуючись Указом Президента України від 09.12.2010 № 1085 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади», постановою КМУ від 10.12.2010 № 1128 «Деякі заходи щодо забезпечення виконання Указу Президента України від 09.12.2010 № 1085», постановою КМУ від 20.07.2011 № 765 «Про утворення територіальних органів Державної фінансової інспекції», постановою КМУ від 12.03.2005 № 179 «Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій», та на підставі наказу ДФІ в Дніпропетровській області від 28.12.2011 № 1 «Про введення в дію структури Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області» Західний об’єднаний контрольно-ревізійний відділ було реорганізовано в Павлоградську об’єднану державну фінансову інспекцію, основним завданням якої є реалізація повноважень ДФІ в Дніпропетровській області на території м. Павлограда, м. Першотравенська, м. Тернівки, Павлоградського, Петропавлівського та Юр’ївського районів.
Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 №393/96-ВР громадяни України мають право звернутися до органів Державної фінансової інспекції щодо реалізації своїх соціально-економічних, особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.
Звернення може бути усним (викладеним громадянином і записано посадовою особою на особистому прийомі) чи письмовим, надісланим поштою. Звернення може бути як окремою особою (індивідуальне), так і групою осіб (колективне).
Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором визнається анонімним і розгляду не підлягає.
Відповідно до статті 10 Закону України «Про звернення громадян» не допускається розголошення одержаних із звернень відомостей про особисте життя громадян без їх згоди, а також іншої інформації, якщо це ущемляє права і законні інтереси громадян.
Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, – невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від їх отримання. Звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку.
Згідно зі статтею 11 Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні» із змінами та доповненнями проведення позапланових ревізій здійснюється в межах компетенції та повноважень служби на підставі рішення суду. Відповідно до статті 2 Закону «Про ДКРС» головним завданням органів ДКРС є здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяття зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності в міністерствах та інших органах виконавчої влади, в державних фондах, в бюджетних установах і у суб’єктів господарювання державного сектору економіки, а також на підприємствах і в організаціях, які отримують кошти з бюджетів усіх рівнів та державних фондів або використовують державне чи комунальне майно.
Відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян» якщо питання, порушені в одержаному органами ДКРС зверненні, не входять до їх повноважень, воно в термін не більше п’яти днів пересилається за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомляється громадянину, який подав звернення.
Начальником Павлоградської ОДФІ проводиться прийом громадян регулярно у встановлені дні та години: друга середа кожного місяця з 10.00 години до 12.00 години.
Крім того, з питань, які відносяться до компетенції органів Державної фінансової інспекції можна звернутися за «телефонами довіри» у ДФІ в Дніпропетровській області 0(562) 32-21-59 та у Павлоградській ОДФІ 0(563)- 20-09-82.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner