baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

05.03.2018 року співробітниками УВБ ТО ДФС у Дніпропетровській області ГУ ДФС у Дніпропетровській області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Прокуратурою Дніпропетровської області, в рамках кримінального провадження, відкритому за ознаками ч. 2 ст. 364 КК України, припинено діяльність конвертаційного центру.

В рамках досудового розслідування встановлено, що конвертаційний центр організований групою осіб із числа колишніх співробітників податкової міліції та за сприянням службових осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

В ході реалізації вказаних матеріалів проведені обшуки на робочих місцях посадових осіб ГУ ДФС у Дніпропетровській області, за їх домашніми адресами, у тіньовому офісі конвертаційного центру та за місцем проживання осіб-учасників вказаного центру. За результатами обшуків вилучено комп’ютерну техніку, первинну документацію, банківські картки та печатки підприємств, які входили до складу конвертаційного центру.

Також, накладені арешти на розрахункові рахунки в банківських установах по підприємствам, які входили до складу конвертаційного центру.

В ДФС України продовжується боротьба з корупцією та здійснюється подальше очищення кадрів, які своїми діями паплюжать честь та гідність державної служби.

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner