baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

З початку 2018 року на розгляді у судах різних інстанцій за участю органів ДФС Дніпропетровської області перебувало 8949 справ різних категорій на загальну суму позовних вимог 10,2 млрд. грн.

З розглянутих судами у січні поточного року 26 справ на суму 233,3 млн. грн., на користь територіальних органів ГУ ДФС Дніпропетровщини вирішено 23 справи на суму 232,6 млн. грн.

Зокрема, протягом січня поточного року за позовами платників податків до територіальних органів ГУ ДФС судами розглянуто 15 справ на загальну суму    230,4 млн. грн., з них на користь органів ДФС вирішено 12 справ на суму 229,7 млн. грн. За позовами територіальних органів ГУ ДФС розглянуто 11 справ на суму       2,9 млн. грн., які вирішені на користь органів державної фіскальної служби.

«Такі результати свідчать про якісну аргументацію та доказову базу, на якій ґрунтуються наші позовні вимоги. Кожен юрист фахово підходить до кожної справи, що направляється до суду. Водночас ми зміщуємо акцент у нашій роботі на досудове врегулювання спірних питань, які виникають із платниками податків», – наголошує начальник юридичного управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олег Басан.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner