baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

На виконання Закону України „Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві” в Павлоградському районі  з 1 листопада 2011 року організувався Павлоградський районний центр первинної медико – санітарної допомоги (далі – Центр).

На початку роботи  Центр, як і кожний новий заклад,  зіткнувся з різними  проблемами. У вирішенні багатьох із них велика допомога була надана Павлоградською районною адміністрацією в особі голови Дудніка В.М., Павлоградською районною радою в особі Булгакова В.Г. та апаратами адміністрації та районної ради.

Особливо велику вдячність хочеться висловити в адресу ПАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля» в особі генерального директора, депутата Дніпропетровської обласної  ради Мартовицького А.В. за надану спонсорську допомогу, а саме 15 тонн вугілля для опалення амбулаторій загальної практики сімейної медицини сіл В’язівок та Богуслав в зимовий період, що сприяло оптимальним умовам  праці медичних працівників та комфортним умовам пацієнтам, які зверталися за  медичною допомогою.

Для наближення медичної допомоги мешканцям віддалених сіл Мартовицький А.В. з нагоди Дня медичного працівника подарував Центру сертифікат на суму 15,0 тис. грн. на яку було придбано 13 велосипедів медичним сестрам та фельдшерам амбулаторій загальної практики сімейної медицини, ФАПів та ФП.

Велику допомогу в укріпленні матеріально – технічної бази амбулаторій , ФП та ФАПів надали голови ФГ, СФГ, Товариств, ПП, а саме Маловік Л.Г., Злидньов О.О., Шаблико І.П., Штонда О.В.,  Яковлєв І.В., Плахтій С.В., Панковіченко М.І., Кондрачук В.В., Кондрачук Г.О., Безрук О.І., Арно де Ля Саль, Головінов П.В., Чебан В.В., Луценко М.П., а також небайдужі до медичних проблем такі керівники, як Сатиренко М.М., Гончаренко С.О., Чумак Ю.А., Щербина О.І., Коденко Г.В., Грунська Л.І..

Адміністрація Павлоградського районного центру первинної медико – санітарної допомоги висловлює щиру вдячність за надану допомогу.

Головний лікар

Павлоградського РЦПМСД                                     Л.В. Смеловська

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner