baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Управління соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації доводить до відома громадян району, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2017 №409 “Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” змінилися соціальні нормативи, у межах яких призначаються субсидії та нараховуються пільги з оплати послуг з електропостачання.

З 1 січня 2018 року соціальні нормативи споживання електропостачання щодо оплати яких держава надає пільги та встановлює субсидії, становлять:

— для житлових приміщень (будинків), крім тих, що зазначені нижче —                 70 кВт·г на місяць на сім’ю з однієї особи та додатково 30 кВт·г на місяць на кожного іншого члена сім’ї, але не більш як 190 кВт·г на місяць;

— для житлових приміщень (будинків), не обладнаних стаціонарними електроплитами, за наявності централізованого постачання холодної води та за відсутності централізованого постачання гарячої води та газових водонагрівальних приладів — 100 кВт·г на місяць на сім’ю з однієї особи та додатково 30 кВт·г на місяць на кожного іншого члена сім’ї, але не більш як 220 кВт·г на місяць.

У селах і селищах міського типу для громадян, яким відповідно до законодавства держава забезпечує безоплатне освітлення житла, соціальний норматив залишається незмінним − 30 кВт·г на місяць на одну особу.

Звертаємо увагу, що згідно з п. 14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій  на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 (зі змінами) в зв’язку зі зміною соціальних нормативів на електропостачання управлінням соціального захисту населення перерахунок призначених житлових субсидій в межах установленого строку    її призначення буде проведено без звернення громадян.

 

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністарції за адресою:               м. Павлоград, вул. Світличної Ганни, буд. 53а, каб. 1 (єдина приймальня) або за телефоном «гарячої лінії»: 20 01 57.

 

УСЗН Павлоградської РДА

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner