baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

1307348647_otkr-zhurnalistkopirovanie Журналістика – професія справедливих, наполегливих, відчайдушних людей, які прагнуть змінити світ на краще. Це професія тих, хто вміє цінувати товаришів, команду, спільно йти до мети. Не можливо уявити собі тележурналіста – без оператора. Газетяра без фотокора, радіо ведучого без команди технічного забезпечення. Тобто, без тих людей, з якими журналісти спільно створюють якісний та цікавий інформаційний продукт.

Ніщо у сучасному світі високих технологій і шаленого ритму життя не коштує так дорого як інформація. Слово – потужна зброя. Журналістам відомо, що словом можна надихнути на подвиг, або просто знищити. Тому професійність журналіста — в обережному і виваженому ставленні до кожного слова.

Вітаємо Вас від щирого серця. І також від усього серця зізнаємося, що дуже поважаємо вашу працю і вас всіх – геніїв пера і початківців. Ми вдячні вам безмежно, бо без вас не було б Павлоградщини – незалежної, демократичної. Кожного дня ми пререглядаємо газети, і не було такого дня, щоб черговий раз не переконатися, що ваша праця потрібна нам усім, потрібна правда, без якої не можна побудувати ту країну, якої ми всі варті.

Зі святом Вас!

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner