baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Сьогодні, за участі першого заступник голови Павлоградської райдержадміністрації Олександра Краснова, представників кампанії ДТЕК, голови Павлоградської районної ради Наталії Гримайло, голови Вербківської територіальної громади Любов Холоденко, на території Вербківської громади відкрито два об’єкти: «В¢язівський Олімп»  с. В’язівок та «Cпорт — тайм» с. Новые Вербки.

 

З метою благоустрою спортивного стадіону шляхом створення зони з тренажерами, облаштування волейбольної та баскетбольної площадок, поля для міні – футболу  жителі села В’язівок подали на конкурс «Громада своїми руками» проект — «В¢язівський Олімп». В реалізації проекту активну участь взяли як жителі громади (громадські роботи) так і керівники фермерських господарств (фінансова допомога). Загалом витрачено на реалізацію проекту  92 700,00 грн.

В селі Нові Вербки батьки не лише самі ведуть активний спосіб життя а й залучають дітей. Саме тому було створено «Cпорт – тайм» — площадка для ігри в настільний теніс. На реалізацію проекту витрачено 48 946,00 грн.

Тож тепер спортом можуть займатися всі охочі.

 

Вітаючи присутніх з реалізацією проекту Олександр Краснов зазначив, що з відкриттям таких майданчиків Павлоградщина  підкреслює, що радо переймає кращий досвід світу для розвитку громади та підтримує ініціативи, які популяризують здоров’я, фізичну культуру і спорт.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner