baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

11 жовтня 2017 року у приміщені Дніпропетровської обласної державної адміністрації, за ініціативи Всеукраїнської асоціації «Спілка фахівців з нерухомого майна України», відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Розвиток ріелтерського руху, як фахового осередку суспільства».

Метою проведення цього заходу є обговорення спільних дій щодо розвитку сфери послуг на ринку нерухомості у Дніпропетровському регіоні.

У засіданні, крім керівників професійних Асоціацій, представників обласної державної адміністрації, підприємств ринку нерухомості тощо, також прийняла участь начальник управління організації роботи ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова.

Вона зазначила, що сучасна податкова політика передбачає підтримку та удосконалення партнерських відносин між платниками податків і податківцями, в основі якої лежить, зокрема, добровільна сплата податків. Ведення діалогу з суспільством, прозорість діяльності та відкритість до діалогу органів, виконуючих функції держави, є вимогою часу, необхідною складовою перетворень.

Під час заходу обговорювалися питання спільних дій серед громадських організацій, напрямки розвитку ріелтерського руху, як фахового осередку суспільства.

Наприкінці засідання, з нагоди професійного свята Дня ріелтора, кращі фахівці були відзначені грамотами та подарунками.

Манушак Осипова також приєдналась до поздоровлень та побажала: «Легко знаходити потрібний варіант, вірити завжди в себе, отримувати бажаний результат в будь-якій справі, наповнювати своє життя благом і достатком та здійснювати свій конституційний обов’язок щодо своєчасної сплати податків».

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner