baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Дніпропетровській області викрили хімічне підприємство, яке ухилилося від сплати 4,9 млн. грн. акцизного податку при реалізації незаконно виготовленої підакцизної продукції.

В рамках проведення операції «Акциз-2017» та розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.212 КК України встановлено, що службові особи одного із хімічних підприємств Дніпропетровської області у період з 01.01.2015 по травень 2017 року здійснювали незаконне виробництво та реалізацію дистиляту, який відноситься до категорії підакцизних товарів. У подальшому товар реалізовували різним СПД без складання та подання до ДФС необхідної звітності з акцизного податку та його сплати.

За результатами проведених обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання понад 28,8 тис. літрів дистиляту, вартістю більше 1 млн. грн. та сировину для його виробництва, лінію по розливу хімічної продукції, первинні документи щодо купівлі сировини для виготовлення розчинника та реалізації готової продукції; а також документи, які регламентують виробництво хімічної продукції.

Також проведено огляд двох інших дистилятів загальною кількістю 3835 літрів, з яких відібрані зразки для проведення експертизи.

Тривають слідчі дії.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner