baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

      В умовах продовження військового протистояння на сході України актуальним залишається питання формування професійної української армії. І пріоритетом в даному питанні є військова служба за контрактом. Військова служба у Національної Гвардії України за контрактом, крім того, є реальною перспективою кар’єрного росту та гарантованого працевлаштування.

Так, 07 вересня 2017 року спеціалісти Павлоградського МРЦЗ разом з представниками Військової Частини №3018 Національної Гвардії України смт.Гостоміль Київської області з метою укомплектування актуальних вакансій та прискорення працевлаштування незайнятого населення провели міні-ярмарок вакансій для зареєстрованих безробітних в центрі зайнятості. В заході  приймали участь 27 осіб  з числа безробітних, зареєстрованих в Павлоградському МРЦЗ.

Перед присутніми виступив підполковник військової частини Володимир Рябов, який проінформував  про специфіку  військової частини, наявні вакансії за професіями та спеціальностями, акцентував увагу присутніх на питання забезпечення житлом, термінів контракту, а також щодо умов робочого дня військовослужбовця, можливого кар’єрного росту і перспектив проходження контрактної служби. «Військова служба за контрактом забезпечує соціальні гарантії та гідне грошове забезпечення»,- додав Володимир Рябов.

Шукачі роботи мали можливість безпосередньо поспілкуватися з представником військової частини та  отримали вичерпні відповіді на всі задані питання.

По закінченню заходу  особи яких  зацікавила контрактна служба у Національної Гвардії України отримали контактні телефони військової частини, для можливості вирішення питання  безпосередньої зустрічі з роботодавцем. 

 

 

 

 

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner