baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

З метою своєчасної та якісної підготовки об’єктів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років дорученням голови райдержадміністрації  від 20 березня 2017 року №  Д-16/0/338-17                „Про затвердження заходів щодо підготовки об’єктів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років“ затверджено відповідні заходи та створено районний штаб для координації роботи з їх виконання.

Велика, клопітка робота проведена районним відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму, Павлоградським центром первинної медико-санітарної допомоги, сільськими головами, керівниками шкіл, дитячих садків, закладів культури, охорони здоров’я, всіма, хто мав причетність до підготовки соціальних об’єктів  до нового опалювального сезону.

В районі функціонує 14 загальноосвітніх, 15 дошкільних, 3 позашкільних навчальних  закладів  та  дитячо-юнацька  спортивна  школа;    Павлоградський

районний центр первинної медико-санітарної допомоги та 30 підпорядкованих структурних підрозділів: 8 амбулаторій ЗПСМ, 4 ФАПи, 13 фельдшерських пунктів та 5 медичних пунктів тимчасового базування.

По кожному навчальному та медичному закладу району виконані поточні ремонти кабінетів, службових приміщень, їдалень, спортивних залів та майстерень, систем опалення та технологічного обладнання. Також проведена  робота по комплектації обслуговуючого персоналу згідно штатного розпису. Виконано переатестацію в навчально-курсовому комбінаті Дніпропетровської обласної ради операторів газифікованих котелень.

Проведено державну повірку в Центрі метрології та стандартизації сигналізаторів газу та контрольно-вимірювальних приладів, держповірку вузлів обліку газу та коректорів об’єму газу. Виконано роботи по заміру опору контурів заземлення та ізоляції провідників, проведено перевірку вентиляційних каналів та димоходів в котельнях.

Заготівлю вугілля та пелетів заплановано на вересень поточного року.

З метою перевірки готовності об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років комісією за участю представників інспекції Держенергонагляду був проведений об’їзд всіх закладів соціально-культурної сфери району.

На підставі актів перевірок підписані паспорти готовності закладів до наступного опалювального періоду.

Для оперативної ліквідації наслідків стихійних явищ в осінньо-зимовий період (заметів, ожеледиці) філією «Павлоградський «Райавтодор» ведеться підготовка  9 од. спец. техніки та заготівля посипочного матеріалу. По сільським радам для зимового утримання доріг комунальної власності буде задіяна техніка фермерських господарств району в кількості 29 од.

З метою покращення експлуатаційного стану автомобільних доріг комунальної власності в рамках підготовки до зимового періоду в поточному році за рахунок місцевих бюджетів заплановано відремонтувати 32,6 тис. кв.м доріг комунальної власності, на що передбачається виділити 20043,9 тис. грн., з них на капітальний  ремонт – 15884,4 тис.грн. та на поточний ремонт  — 4159,5 тис.грн. Станом на 07.09.2017р. роботи по ремонту доріг комунальної власності за рахунок місцевих бюджетів виконані на суму 16431,78 тис. грн. загальний обсяг робіт – 26,2 тис.кв.м., що складає 80% від запланованого.

 

Начальник відділу   істобудування і архітектури,  житлово-комунального

господарства  та цивільного захисту райдержадміністрації                                            В.В. Сідович

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner