baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 

Павлоградське об’єднане управління Пенсійного фонду України Дніпропетровської області доводить до відома жителів міст Павлограда, Тернівки, Павлоградського та Юр”ївського районів, що у всіх відділеннях поштового зв’язку є можливість передплатити періодичні видання Пенсійного фонду України: газету „Пенсійний кур’єр” та журнал „Вісник Пенсійного фонду України”.

Про що інформують зазначені видання? Газета „Пенсійний кур’єр” є офіційним виданням Пенсійного фонду, спрямованим на висвітлення як основних напрямів діяльності органів Фонду, так і всіх сфер соціально-економічного розвитку суспільства. Тематика газети визначається інтересами і потребами цільової аудиторії: пенсійне забезпечення, соціальний захист, якість життя, сфера послуг. Також газета приділяє увагу темі змістовного і творчого життя пенсіонерів, висвітленню подій культурного життя країни, публікації просвітницьких та цікавих матеріалів з історії, археології, ознайомленню читачів з видатними місцями та музеями. Матеріал газети – це адаптовані відповіді на проблемні запитання повсякденного життя українських громадян певного віку.

Журнал „Вісник Пенсійного фонду України” є спеціалізованим виробничо-практичним виданням інформаційно-аналітичного характеру, спрямованим на висвітлення питань державної політики у сфері пенсійного забезпечення громадян, системного аналізу нормативно-правової бази пенсійної системи, розміщення методичних рекомендацій та практичних пропозицій застосування законодавства у сфері пенсійного забезпечення, висвітлення міжнародного досвіду реформування пенсійних систем, розміщення аналітичних матеріалів та актуальних наукових досліджень пенсійного забезпечення.

Тому з метою збільшення рівня обізнаності жителів з питань пенсійного забезпечення, запрошуємо всіх бажаючих передплатити газету „Пенсійний кур’єр” та журнал „Вісник Пенсійного фонду України”.

Передплатити видання Пенсійного фонду України на 2017 рік Ви можете у будь-якому відділенні поштового зв’язку.

Передплатний індекс газети „Пенсійний кур’єр”: 06840 (укр.), 06842 (рос.).

Вартість передплати: на 1 місяць – 12 грн. 39 коп.

Передплатний індекс журналу „Вісник Пенсійного фонду України”: 23751 (укр.).

Вартість передплати: на 1 місяць – 49 грн. 77 коп.

 

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner