baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

На митну територію України в зоні діяльності Київської міської митниці ДФС згідно накладної DHL з Йорданії було переміщено товар – «натуральна трава для особистого вживання» вагою 5,4 кг, оголошеною вартістю 5 доларів США, який надалі на підставі повідомлення про транзитне переміщення був доставлений в зону діяльності Дніпропетровської митниці ДФС.

Під час здійснення митного контролю та огляду зазначеного міжнародного експрес-відправлення встановлено, що у картонній коробці знаходяться запаковані в поліетиленову плівку висушені стеблини рослинного походження зеленого кольору.

За результатами проведеного експрес-аналізу з використанням тесту «(PSEUDO)-EPHEDRINE TEST» (M.M.C. International B.V., batch №251891) встановлено вміст в висушених стеблинах рослинного походження зеленого кольору прекурсору – «ЕФЕДРИН», який включений до Списку 1 Таблиці IV Постанови Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 №770 «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

Дніпропетровською митницею ДФС направлено до слідчого відділу Управління служби безпеки України в Дніпропетровській області Повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину передбачене ч.3 ст. 305 Кримінального кодексу України.

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner