baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Скриня творчих здобутків і перемог вихованців Районного Будинку творчості дітей та юнацтва поповнилась яскравою перемогою зразкової студії сучасно-естрадного танцю «Лего»!

З 6 по 8 жовтня в м. Одесі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «чорноморський бриз» на якому рідну Павлоградщину представляли молодша та середня група студії «Лего» (23 чол.). Більше 50 колективів і солістів змагалися за право називатися найкращими танцівниками. На розсуд журі та глядачів керівник студії Будріна Ірина Олександрівна представила два танці – «Вісники весни» та «Вовча зграя». Яскравий, емоційний, технічно вивірений виступ наших дітей не залишив байдужими нікого – ні журі, ні глядачів! І ось заслужений результат кропіткої, наполегливої багатомісячної роботи педагога і її вихованців – Гран-Прі фестивалю та сертифікат на одну тисячу євро для участі в міжнародному фестивалі в м.Кітань Болгарської народної республіки.

Тож Віват, Лего! Вітаємо дружню команду педагога, вихованців і батьків! Адже саме завдяки свідомому ставленню батьків до виховання своїх дітей стала можливою участь колективу в фестивальних заходах.

А після напруженої і самовідданої роботи на сцені діти мали можливість здійснити екскурсію по м. Одесі, відвідали музеї та дельфінарій… Здавалося б емоцій і вражень накопичилось на багато часу наперед… Але вдома юних тріумфаторів очікував іще один сюрприз! Батьки учасників і вихованці   влаштували для них теплу зустріч із повітряними кульками, солодощами та теплими обіймами!

Неможливо уявити культурне життя Павлоградщини без участі зразкової студії сучасно-естрадного танцю «Лего». Тож бажаємо Ірині Олександрівні та її вихованцям міцного здоров’я, наснаги, творчих злетів і безліч нових перемог!

Низький уклін батькам за свідоме ставлення до виховання дітей, за те що розумієте що діти – це єдиний накопичувальний депозит який ніколи не девальвірується…

%d0%b4%d0%b4 %d1%96%d1%96 %d0%bc%d0%bc %d0%bf%d0%bf %d0%b2%d0%b2 %d1%87%d1%87

З повагою,          Сташук Л.Г.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner