baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

12 червня 2012 року голова Павлоградської райдержадміністрації В.М.Дуднік провів нараду з сільськими головами за участі керівників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій району, керівників правоохоронних органів. Розглядались наступні питання:
1. Про стан вирішення питання щодо створення добровільних протипожежних дружин.
2. Про стан використання коштів державного та обласного бюджетів на капітальний та поточний ремонт доріг в населених пунктах району.
3. Про вжиття заходів з метою поновлення нормативної грошової оцінки земель за рахунок коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарських та лісогосподарського виробництва.
4. Здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом відповідно до соціальних ініціатив Президента України та Постанови Кабінету Міністрів України від 25.04.2012 № 343 „Про затвердження Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.
5. В порядку контролю:
інформація сільських голів з питання прийняття регуляторного акту визначення пайової участі забудовників у створенні інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner