baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Промінь сонця запалить ранкову росу, —

І заграє вона, забринить веселково.

Скільки мовлено вже про одвічну красу,

Тільки я про жіночу скажу своє слово.

Ніжні вуста  і довга русява коса

Та смаглявого личка привабна родзинка…

І хоч кажуть, що світ порятує краса,

Та врятує його тільки жінка.

 

Весна — символ молодості й здоров`я, краси і кохання. І в переддень 8 Березня, в В’язівоцькому будинку культури, щиро і тепло вітали всіх жінок Павлоградського району  зі  святом весни і кохання – Міжнародним жіночим днем 8 березня. З нагоди  святкування першого свята весни вшанували кращих  працівниць нашого району. Подякою голови районної державної адміністрації та голови районної ради за високий професіоналізм, сумлінну працю, активну  життєву позицію, добросовісне виконання своїх обов’язків, вагомий внесок  у соціального – економічний розвиток району та з нагоди Міжнародного жіночого Дня  8-го березня нагороджені:

 

Д’ЯКОНОВА

Світлана Михайлівна

завідувач сектору адміністрування податку на доходи фізичних осіб та податків із самозайнятих осіб Західно-Донбаської ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області

 

СИТНЮК

Тетяна Михайлівна

Сестра медична з лікувальної фізкультури комунального закладу „Павлоградська центральна районна лікарня” Дніпропетровської обласної ради”

 

КОБРИНЧУК

Антоніна Борисівна

 

вчитель математики КЗ „В’язівоцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів”
ЮЗЬ

Людмила Павлівна

 

секретар Карабинівської сільської ради
ФЕДЯНОВИЧ

Лідія Григорівна

 

голова ветеранської організації Троїцької сільської ради
МЕЛЬНИК

Віра Василівна

головний спеціаліст – юрисконсульт юридичного відділу управління Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградському районі Дніпропетровської області

 

БЕЗКРОВНА

Лариса Миколаївна

головний  спеціаліст-бухгалтер Управління Держгеокадастру у Павлоградському районі

 

ВОЛИК

Марина Миколаївна

оператор  машинного доїння фермерського господарства „Славіч”

 

КУНАК

Юлія Вікторівна

оператора  машинного доїння фермерського господарства „Славіч”

 

СКИБА

Інна Анатоліївна

 

головний  бухгалтер Фермерського Господарства  «ПІТЕР»

 

ЛИТВИНЧУК

Лідія Миколаївна

 

прибиральницю приміщень райдержадміністрації

 

ПАЮК

Катерина Олександрівна

секретар голови райдержадміністрації
СИДОРЕНКО

Людмила Миколаївна

 

начальник фінансово-господарського відділу — головного бухгалтера виконавчого апарату районної ради

 

ПЕТРИЧЕНКО

Любов Аркадіївна

інженер з охорони праці Павлоградської районної спілки споживчих товариств

 

ІВАНОВА

Світлана Степанівна

керівник   прес-служби Спасо-Нерукотворного Образа кафедрального собору

 

БАБАРИЦЬКА

Людмила Сергіївна

викладач комунального закладу культури «Павлоградська районна школа естетичного виховання»

 

Також, за багаторічну трудову діяльність у відділах та службах  Павлоградської райдержадміністрації та Павлоградської районної ради, в установах соціальної сфери сіл та  в колективах підприємств району подякували Білокіз В.В., Кабановій Г.І., Чупіковій М.Я., Шатохіній Г.В., Онищенко В.П., Гордіченко Н.П., Попковій М.Г., Охотнік Л. М., Сидько Л.А., Шаромовій  В.П.

У кожній квітці своя чарівність. Так само, як у кожній жінці, дівчині. Треба лише вміти бачити. Треба лише вміти помічати. Треба лише вміти дивитися. Саме тому, чоловіки повинні приділяти увагу і говорити добрі лагідні слова своїм коханим не тільки в це свято, а і в інші буденні дні, бо жінка — то основний прихисток істини, вона хитрість і вигадка, вона цілителька і чаклунка, вона заперечення чоловікові і сенс його життя.

Не для кого  не  секрет, що у всім світі цінять українських жінок за їх вроду і працьовитість, вміння створити приємний домашній затишок і таланти, за турботливе материнство і відповідальність за взяту роботу. А результати  кожної справи, за яку береться свідома, цілеспрямована і  обізнана у своїй праці українка, говорять самі про себе. Це жінки, які розвивають культуру і мистецтво, освіту і медицину в селах, представляють Павлоградщину, прославляючи її на різних культурно – мистецьких форумах, виборюючи  призові місця та  звання Лауреатів   конкурсів та фестивалів. Приклад цьому —  невтомна праця хормейстера МАЛЬЦЕВОЇ  Олени Григорівни — керівника народного  хору імені Сергія Кулика Богуславського сільського будинку культури,  який у 2015 році  посів I місце та отримав Диплом  Лауреата  Всеукраїнського   Національного фестивалю  «Сорочинський ярмарок». Вітаємо з перемогою КАЛІНІЧЕНКО Світлану Григорівну – вчителя біології  Вербківської ЗОСШ – призера Всеукраїнського конкурсу кампанії» Майкрософт» «Майстри  Панаборд». Теплими словами  вдячності вітаємо ГРИЦЕНКО   Юлію В’ячеславівну —  медичну палатну сестру відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії «Павлоградська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради»., яка була кращою за професією у конкурсі «Краща медична сестра-2015», а також брала участь в обласному конкурсі «Краща медична сестра-2015». Ми всі пишаємось перемогами МУЛЕНКО  Таміли  Агасівни —  чемпіона 2016 року з настільного тенісу, переможець  районних сільських спортивних ігр з волейболу 2016 року.

DSC05847 DSC05844 DSC05843 DSC05842 DSC05841 DSC05840 DSC05838 DSC05835 DSC05827 DSC05826 DSC05820 DSC05815 DSC05814 DSC05813 DSC05812 DSC05811 DSC05810 DSC05809 DSC05893 DSC05888 DSC05886
DSC05879 DSC05877 DSC05876 DSC05874 DSC05871 DSC05869 DSC05866 DSC05865 DSC05863 DSC05862 DSC05860 DSC05859 DSC05855 DSC05851

Щастя вам дорогі жінки! Хай воно входить у ваші домівки затишком, дзвінким дитячим сміхом, музикою, квітами, любов’ю. А кому ж, як не жінці, нести в наше життя цей божественний вогонь любові – щодня, щомиті й у всьому?

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner