baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

 

Управління соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації доводить до відома учасників бойових дій, які приймали участь в антитерористичній операції та інвалідів війни з їх числа, що рішенням Уряду від 31.03.2015 р. № 221 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції.

Реабілітація за бюджетною програмою буде здійснюватись на базі діючих лікувальних та санаторно-курортних закладів, які мають сучасну матеріально — технічну базу та кваліфіковані кадри.

На сьогоднішній день визначено 4 реабілітаційні установи для проведення психологічної реабілітації учасників АТО:

— санаторій «Курорт Березівські мінеральні води (Харківська обл., Дергачевський р-н, с. Березівське, тел. (057)7003316);

— санаторій «Орізонт» (Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, смт. Сергіївка, вул.. Гагаріна, 1а, тел. (0484)48710);

— санаторій «Феофанія» (м. Київ, Голосіївський р-н, вул. Академіка Лебедєва, 27, тел. (044) 4695671);

— Менський санаторій «Остреч» (Чернігівська обл., Менський р-н, м. Мена, урочище Остреч, тел. (04644) 21412).

Для отримання реабілітаційних послуг отримувач або його законний представник звертається до Управління соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації та заповнює заяву.

До заяви додаються наступні документи:

— копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

— копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Орган соціального захисту населення видає отримувачу направлення на психологічну реабілітацію до реабілітаційної установи їз зазначенням початку та закінчення терміну реабілітації.

 

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні  соціального захисту населення Павлоградської райдержадміністрації за адресою: м. Павлоград, вул. Радянська, 53а, кабінет № 9, або за телефоном 6 44 52

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner