baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

03 травня 2012 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації І.М.Чорного, голови  районної ради В.Г.Булгакова, начальника управління економіки райдержадміністрації Т.В.Гриценко, начальника фінансового управління райдержадміністрації В.Г. Біловола, за участі сільських голів проведено засідання робочої наради щодо освоєння екологічних коштів, що надходять до фонду охорони навколишнього природного середовища.

Чорний І.М. доповів, що управлінням економіки РДА проведений моніторинг стану освоєння екологічних коштів та зроблено висновок прискорення їх використання протягом проведення комплексу заходів щодо благоустрою населених пунктів.

Холоденко Л.П. – Вербківський сільський голова повідомила, що станом на 03травня 2012 року проведена закупівля та висадка саджанців дерев та кущів. Також за екологічні кошти ведуться роботи по рекультивації земель в с. Нові Вербки, на що станом на 01 травня 2012 року використано 100,00 тис.грн.

Монах К.В. – Карабинівський сільський голова доповіла, що протягом травня 2012 року планується закупівля та висадка саджанців на озеленення парку в с. Карабинівка.

Білокіз В.В. – голова Богуславської сільської ради доповіла, що використання екологічних коштів спрямовано на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ на території сільської ради. Також планується придбання однолітніх саджанців кущів.

Чупікова М.Я. – голова Поперечненської сільської ради доповіла, що придбано та висаджено 100 кущів троянд та 27 ялинок,

Садовий І.І. – голова Богданівської сільської ради доповів, що проводиться тендер на закупівлю вакуумної машини (О-503В на базовому шасі ГАЗ-3309), також планується придбати сміттєзбиральну техніку (тракторний причіп, екскаватор «Борекс» на базі трактора МТЗ-82), баки для збору твердих побутових відходів.

Кабанова Г.І. – голова Привовчанської сільської ради доповіла, що використання екологічних коштів спрямовано на висадку саджанців для озеленення парку в с. Малоолександрівка.

Тож Павлоградський район стане ще більш чистим, красив, квітучим.

Ми  запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції по благоустрою своїх територій. Давайте зробимо наш рідний дім, нашу планету Земля чистою і зеленою.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner