baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

З початку 2015 року Контакт – центром Державної фіскальної служби надано 1 084,8 тис. відповідей на запитання платників податків та громадян. Більшість з них, 1 048,6 тис. – надано у телефонному режимі. Електронною поштою та факсом надано 33,9 тис. відповідей. З використанням автовідповідача користувачі отримали  2,3 тис. відповідей на свої запитання.

Найбільше суб`єктів господарювання цікавили питання податку на додану вартість, єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, податку на доходи фізичних осіб та податку на прибуток підприємств.

Для уникнення неоднозначного трактування положень законодавства відповіді надаються з використанням Бази знань. Це автоматизована база уніфікованих відповідей на запитання платників податків та громадян, яка постійно оновлюється та підтримується в актуальному стані.

За 10 місяців 2015 року з використанням Бази знань платникам податків було надано 516 письмових консультацій. Станом на 1 листопада База знань налічує 13,9 тис. запитань – відповідей.

Для зручності суб`єктів господарювання та громадян Базу знань розміщено на головній сторінці офіційного веб – порталу Державної фіскальної служби у розділі «Запитання – відповіді» Загальнодоступного інформаційно – довідкового ресурсу.

З початку року за допомогою ЗІР самостійно знайшли відповіді на свої запитання майже 2,2 млн. клієнтів офіційного веб-порталу ДФС. Також у січні-жовтні поточного року ЗІР поповнено новими розділами: «Необхідно знати», «Актуальні запитання», «Останні зміни у законодавстві», «Контакт-центр ДФС», «Антикорупційний сервіс ДФС «Пульс», «Інтерактивна мапа».

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner