baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Фахівці Павлоградського міськрайонного центру зайнятості тісно співпрацюють з роботодавцями всіх форм власності щодо вирішення питання задоволення кадрової потреби. Однім з дієвих засобів вирішення мобільного та якісного укомплектування наданих вакансій роботодавців є проведення «Дня відкритих дверей на підприємстві». Такий захід відбувся 11 серпня 2015 року для фізичної особи підприємця Фурса Марина Вікторівна яка здійснює свою підприємницьку діяльність у сфері перевезень пасажирським наземним транспортом у м. Павлограді. День відкритих дверей на підприємстві організовано та проведено з метою надання громадянам інформації про наявність вільних робочих місць у фізичної особи-підприємця, надання можливості вирішити проблему працевлаштування, викликати зацікавленість роботодавця можливістю підбору необхідних кадрів, сприяти прямому контакту тих, хто пропонує роботу, і тих, хто її шукає. У заході взяли участь 8 безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та відповідають вимогам роботодавця.

ФОП Фурса М.В. активно співпрацює з Павлоградським центром зайнятості, з успіхом користується послугами служби зайнятості. На створені нові робочі місця після стажування за направленням центру зайнятості Марина Фурса працевлаштувала 19 водіїв автотранспортних засобів з компенсацією єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Фізична особа-підприємець Марина Фурса розповіла, що здійснює свою підприємницьку діяльність шляхом перевезень працівників ПАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» трьох шахтоуправлінь, тому постійно має потребу в створенні нових робочих місць водіїв автотранспортних засобів.

Марина Фурса презентувала робочі місця, ознайомила безробітних з умовами, графіком роботи та вимогами до претендентів на заявлені вакансії, повідомила. Розкрито також питання щодо проходження медичної комісії, графіку роботи водіїв та інші організаційні питання.

Презентація роботодавця пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання, та подякували роботодавцю за приділену увагу.

На знімках: робочі моменти заходу.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner