baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

12 лютого 2012 року в нашому рідному селі Булахівка відбулися дві знаменні події: це день народження нашого односельця — ветерана Великої Вітчизняної війни Ковтуна Григорія Матвійовича, якому виповнилося 90 років. Він частий гість у нашій школі. Ми також надаємо Григорію Матвійовичу допомогу по господарству і з задоволенням привітали його з ювілеєм.

Друга, не менш визначна подія – це зустріч з булахівськими видатними земляками, переможцями проекту «Наші видатні земляки – 2011, 2012рр» :директором селянсько – фермерського господарства «Шторм» Кондрачуком Віктором Васильовичем і директором нашої школи Масловською Наталею Анатоліївною. І нічого дивного в тому, що зустріч була з нашим директором. Кожен день ми бачимо її в школі, але поспілкуватися в неофіційній обстановці, не як з директором, а як просто з цікавою людиною, довелося тільки сьогодні. Доречі про Наталю Анатоліївну ми дізналися багато нового і цікавого.DSC00976 DSC00980 DSC00982 DSC00987

Ми і раніше знали, що вона в нас творча і дієва людина, але вперше дізналися, що вона займається східними танцями, великим тенісом і навіть дайвінгом. А найкумеднішим було те, що людина, яка зараз пропагує здоровий спосіб життя і спонукає всіх нас до заняття спортом, у школі не любила фізкультуру. З Віктором Васильовичем у нас це вже друга зустріч. Але б скільки б ми не зустрічалися з ним, ми впевнені, що нам завжди буде цікаво. Він – мудра, досвідчена і всебічно розвинена людина. Нам, молодим, з ним цікаво спілкуватися, бо захоплює він своєю харизмою і завжди дає мудрі поради. Спілкуватися з ним легко і невимушено, що навіть не помічаємо, як швидко проходить час, а ще багато чого не встигли запитати. Тому нам хочеться, щоб такі зустрічі були частіше. Ми вдячні Віктору Васильовичу за те, що він завжди знаходить час для зустрічей з нами, а ще більше вдячні його синові Сергію Вікторовичу, який опікується нами, цікавиться справами школи, підтримує нас у всіх наших починаннях і завжди готовий прийти на допомогу. Ми щасливі, що нас оточують люди з великої літери. Наша рада старшокласників бажає булахівським видатним землякам здійснення всіх їхніх мрій і бажань. Ми гордимося Вами, беремо з Вас приклад і обіцяємо бути гідними Вас.

З повагою Рада старшокласників

Булахівської ЗШ

Голова Литвин Єлизавета,

учениця 11 класу

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner