baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Чи відноситься пиво до алкогольних напоїв?
Відповідно до змін Закону України від 19.12.1995 року №481/95-ВР „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” з 1 липня 2015 року — пиво буде відноситись до алкогольних напоїв.

Чи необхідно отримувати ліцензію на роздрібну торгівлю пивом?
Так, з 1 липня 2015 року суб’єктам господарювання які здійснюють торгівлю пивом необхідно отримати ліцензію на право торгівлі алкогольними напоями.

До якого територіального органу Державної фіскальної служби подається декларація акцизного податку: за місцем здійснення торгівельної діяльності чи за місцем проживання суб’єкта господарювання?
Декларація акцизного податку подається до територіальних підрозділів Державної фіскальної служби за місцем здійснення торгівельної діяльності.

Скільки необхідно сплачувати акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів?
Акцизний податок сплачується у розмірі 5% від суми реалізованих підакцизних товарів.

Хто здійснює контроль за оподаткуванням підакцизних товарів?
Контроль за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів здійснюється Головним управлінням Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області та його територіальними підрозділами у межах повноважень.

Куди необхідно подавати заяву для отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями?
Заява на отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами подається до Головного управління ДФС у Дніпропетровській області або до Центру обслуговування платників за місцем торгівлі суб’єкта господарювання уповноваженою особою заявника або надсилається рекомендованим листом.

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner