baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Протягом І кварталу 2015 року Західно-Донбаською ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області надано 57285 послуг, в т.ч. адміністративних послуг – 4770.

Зокрема, видано 3395 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, видано електронних ключів – 885, зареєстровано РРО та КОРО – 375, прийнято та оброблено податкової звітності — 37789, надано усних консультацій – 6833, а також надано 8008 інших послуг, необхідних для ведення бізнесу.

Для інформування платників податків в Центрах обслуговування платників Західно-Донбаської ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області оформлені інформаційні стенди, де можна ознайомитись з графіком особистого прийому громадян посадовими особами інспекції, змінами у податковому законодавстві, зразками заповнення заяв, бланків та податкової звітності.

Крім того, для вивчення громадської думки, проведення оцінки діяльності Центрів обслуговування платників встановлено скриньку для заяв та пропозицій. Результати опитування використовуються для розробки та реалізації заходів з підвищення якості надання послуг у Центрах обслуговування платників.

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner