baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Канікули! Прекрасна пора! І не важливо, в яку вони пору року ,  яка погода за вікном, кожні  мають свої особливості. І для того, щоб ці дні пройшли весело, завзято та з користю перед дорослими постає основне завдання – забезпечити змістовне дозвілля дітей.

Будинок творчості дітей та юнацтва разом з органом дитячого  самоврядуванням закладу  спланували і провели веселі канікули для своїх вихованців весело, насичено та змістовно.  Результати своєї наполегливої праці та творчості вихованці РБДТЮ показали у обласному етапі Всеукраїнської експрес- виставки декоративно- прикладного і образотворчого мистецтв «Знай і люби свій край» 21 березня  у м. Дніпропетровськ. Із 29 представлених робіт  17 стали переможцями. 3 роботи вихованок РБТДЮ Оксень Н.  та Кондус А.  будуть представляти нашу область у м. Київ.

1

25 березня Будинок творчості зібрав своїх вихованців на розважально – ігрову програму «У світі творчості і дружби»,   де вихованці мали змогу показати свої знання з декоративно – прикладного мистецтва, взяти участь у розважальній програмі і отримали солодощі від адміністрації закладу.

2

3

27 березня свою творчість, талант та майстерність вихованці мали змогу показати на районному етапі обласної виставки науково- технічної та декоративно – прикладної творчості  «Наш пошук тобі ,Україно» і отримали прекрасні результати: із 40 представлених робіт переможцями стали 16.

Цього ж дня Будинок творчості зустрічав інтелектуальну еліту , 14 команд учасників ІV районних ігор «Що ? ДЕ? Коли?». Напружена боротьба закінчилась перемогою команди Богуславської ЗШ І-ІІІст, ІІ місце вибороли команда Троїцької ЗШ, ІІІ місце забрала команда Булахівської ЗШ. Команди переможці отримали грамоти та цінні подарунки від народного депутата А.В. Мартовицького.

4

28 березня зразковий колектив студії сучасно – естрадного танцю «Лего» взяли участь в 13 Всеукраїнському відкритому фестивалі хореографічного мистецтва «Білий лелека» м. Дніпропетровськ. Молодша група талановитих та завзятих дітей вперше виступали на великій сцені і вибороли 3 місце у номінації «Сучасна хореографія».

5

6

Незважаючи на напружений графік роботи з дітьми педагоги  будинку творчості знайшли час для саморозвитку та підвищення професійної майстерності. Керівник бісероплетіння Савченко Л.В. та ори гамі Афанасьєва Т.І.  дали 2 майстеркласи з бісероплетіння та паперопластики.

8

9

Закінчилися канікули, але попереду ще багато фестивалів, конкурсів, виставок, які чекають на наших вихованців. Тож побажаємо їм міцного здоров’я, невичерпної енергіїі, наполегливої праці та нових творчих злетів.

 

 

Адміністрація закладу.

 

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner