baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Співробітники Головного управління ДФС у Дніпропетровській області, спільно з фахівцями дніпропетровського представництва офіційного видання ДФС України «Вісник» провели для представників малого і середнього бізнесу регіону семінар, на якому розглядалися питання, пов’язані з адмініструванням ПДВ, податку на доходи фізичних осіб, єдиного загальнообов’язкового соціального внеску, військового збору та впровадження Закону щодо податкового компромісу.

Начальник управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області, виступаючи на семінарі, відзначила, що податковий компроміс розповсюджується виключно на факти заниження податкових зобов’язань з ПДВ (у зв’язку із завищенням податкового кредиту) та податку на прибуток (у зв’язку із завищенням витрат, що враховуються при визначенні об’єкта оподаткування). Для початку застосування процедури податкового компромісу платник податків, який вирішив скористатися такою процедурою, може подати Заяву про компроміс до 16 квітня 2015 року (включно) до контролюючого органу за основним місцем свого податкового обліку. Процедура досягнення податкового компромісу триває не більше 70 календарних днів з дня, наступного за днем подання уточнюючого розрахунку.

Під час проведення семінару Манушак Осипова нагадала, що в Україні продовжується кампанія декларування громадянами доходів отриманими у 2014 році. В області декларацію про доходи за минулий рік вже подали майже 5 тисяч 230 платників податків, які задекларували майже                              447 мільйонів гривень доходів за минулий рік. При цьому, подано                    1 тисяча 370 податкових декларацій для отримання податкової знижки. «Тут зібралися представники бізнесу, багатьом доводиться щорічно подавати до податкових органів декларацію про доходи за минулий рік. Тож, прошу не чекати останніх днів подання декларації про доходи, краще це зробити заздалегідь. Тим більше, що подати декларацію є можливість і особисто у Центрах обслуговування платників за місцем проживання, і дистанційно, при наявності сертифікату електронного ключа ДФС України» — повідомила начальник управління комунікацій ГУ ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова.

 

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner