baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner

Міжнародний день інвалідів щорічно відзначають 3 грудня. Основною метою всіх заходів, які присвячені цьому дню, є інформування суспільства в напрямку підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями. В цей день говорять про необхідність інтеграції інвалідів у активне громадське життя, політичну та економічну діяльність, культурне середовище і т.д.

В Павлоградському районі слова підтверджують діями, так з місцевого бюджету отримали матеріальну допомогу:

  • 48 учасників ліквідації аварії ЧАЕС на суму майже 10 тис. грн.,
  • 10 учасників бойових дій суму 2 тис. грн.,
  • 3 вдови учасників бойових дій в Афганістані на суму майже 1 тис. грн.,
  • 7 інвалідів по зору — понад 2 тис. грн.

 

31  Всього   у   загальноосвітніх   школах   району   навчаються  33 дитини-інваліда. З  25  листопада  по  02  грудня  2014 року у Павлоградському районі відділом  освіти  райдержадміністрації та сектором з питань фізичної культури і   спорту,  сім’ї та молоді  райдержадміністрації організовані і проведені змагання  з тенісу настільного,   шашок, дартсу  за    участю 17-ти    дітей-інвалідів загальноосвітніх закладів.

Найактивніше  взяли  участь у змаганнях діти — інваліди у Межиріцькому    НВК    ім. Обдули  І.С.,     Межиріцькій   ЗОШ   №2     І-ІІІ  ст.,  Новодачинській   ЗОШ І-ІІІст.,    Троїцькій   ЗОШ І-ІІІ ст.,    Вербківській  ЗОШ І-ІІІ ст. Діти,  учасники  спортивних  змагань отримали винагороди та грамоти від райдержадміністрації.

У  подальшому  спортивні змагання серед інвалідів у Павлоградському районі будуть традиційними.

Ми закликаємо всіх діяти так, щоб соціальні умови життя людей з особливими потребами поліпшувалися і були комфортними для них.

5

6

Схожі публікації:

baner

Сектор з інформаційної діяльності та зв"язків з громадскістю

м. Павлоград, вул. Центральна, 98, каб.201, тел: (0563) 26-96-04

baner
baner
baner
baner